Selecteer een pagina

WordPress Super Service,
Powered by Rick

Heb jij er ook zo’n hekel aan als je webbouwer allerlei onbegrijpelijke technische termen begint te roepen? Daar ben jij toch helemaal niet mee bezig? Daar huur je juist iemand voor in.

Ik kan uitstekend de vertaalslag maken tussen
‘technische taal’ en ‘gewone mensen taal’.

Met mijn bedrijf RAM ICT Services ontwerp, bouw en beheer ik al ruim 10 jaar websites voor een grote variëteit aan klanten.

Ik ben opgeleid als Bedrijfskundig Informaticus. Ik heb dus niet alleen kennis van de techniek, maar ik weet wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf.

Ik deel graag mijn WordPress kennis via mijn blog Goed Bezig met WordPress en met mijn WordPress Super Service ontzorg ik website eigenaren van alle technische rompslomp die komt kijken bij een WordPress website.

Ik ben een dertiger uit Waalre, vlakbij Eindhoven. Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Sandra en ben vader van drie geweldige kinderen: Nina, Matthijs en Thomas.

 

Dit zeggen mijn klanten over mij

Ik vind het heerlijk dat ik me totaal geen zorgen meer hoef te maken over al die technische rompslomp van mijn websites.

Bovendien, toen ik een tijd geleden een heel belangrijke pagina had weggegooid, had Rick die pagina binnen 5 minuten weer teruggezet, dankzij de backups.

Super!

Anne Raaymakers

Dé Facebook-expert van Nederland, Fanfactor

Rick is een kwaliteitsstandaard voor ons. Elke keer dat we een freelancer gaan selecteren, omschrijven we het profiel als een ‘type Rick’.

Rick is handig en denkt zo goed vooruit dat we niemand meer willen die de lat lager heeft liggen.

Aartjan van Erkel

Auteur van bestsellers "Maak ze gek!" en "Verleiden op internet", Schrijven voor Internet

Met een online bedrijf dat hard groeit, had ik regelmatig te maken met technische hobbels. Ik merkte dat het mijn groei en humeur belemmerde. Toen ik een nieuwe online omgeving wilde creëren voor mijn online programma’s wist ik dat mijn team en ik er niet zelf meer uit zouden komen.

Rick zag direct wat hij kon oppakken en nam ons alle technische uitdagingen uit handen. Dat zorgde er voor dat we binnen korte tijd alles geïmplementeerd hadden. Zonder stress! En op het moment dat de systemen waarmee ik werk bepaalde functies niet hadden, bouwde Rick ze gewoon zelf. Zo zorgde hij er voor dat ik me als ondernemer niet hoef aan te passen, maar dat alles wordt aangepast aan hoe ik het wil hebben. En dat werkt natuurlijk heerlijk.

Wil je tijd en frustratie besparen, dan kan ik Rick van harte aanbevelen. Hij is communicatief, snel en deskundig.

Ninke van der Leck

Coach voor ondernemens, Ideaal in Bedrijf

En? Heb ik je overtuigd?

Ja, laat Rick het regelen